Versmarkt vollenhove is nu open!

Help sociaal ondernemerschap vooruit

Net gebakken brood, dagvers vlees, de mooiste selectie wijnen en luxe noten en een ruime keuze in de lekkerste kazen. Allemaal streekproducten geleverd door ondernemers uit de buurt en sinds afgelopen dinsdag 16 januari te koop in winkelcentrum Vollenhove!

Onze Versmarkt, dat is veel meer dan een winkel. Er speelt iets veel belangrijkers en dat is dat iedereen hier mag zijn wie hij of zij is. Al onze medewerkers draaien mee naar vermogen. Bij de een is dat wat meer, bij een ander soms wat minder. Iedereen krijgt van ons een even grote kans zichzelf te ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Het is juist dat sociale karakter dat ons, net zoals bij Lunchroom Samen in Zeist, zo ontzettend trots op onze nieuwe Versmarkt maakt.

Nu iedereen welkom in onze Versmarkt is, geven we jou de kans om onderdeel van dit sociale project te worden via Crowdfunding. Dan help je mensen ontwikkelen en maak je zelf ook nog kans op een mooi rendement. Lees er alles over op www.bedrijfsfinancien.nl/versmarktvollenhove.