Samen = met elkaar

Samen, dat doe je dus niet alleen. Het team van Samen blinkt uit in diversiteit, maar we zoeken nadrukkelijk de versteviging van onze maatschappelijke fundamenten. Daarom vinden we het belangrijk om intensief samen te werken, voor een optimaal sociaal draagvlak. Het draait om de dialoog met gasten en klanten, met de buurt, maar we kijken ook verder. Leveranciers zijn bij Samen dus partners, die met ons meewerken, meedenken, meebeleven. Met elkaar geloven we in de kracht van Samen.

Bakkerij van Barneveld

BROOD
Dagelijks vers gebakken broden, van licht tot donker volkoren en altijd rijk aan voedingsstoffen.

BANKET
Het lekkerste zoete en hartige gebak vers uit onze ambachtelijke keuken

Bakkerij van Barneveld

Vishandel Vossole

Vishandel Vossole biedt een grote verscheidenheid aan verse vis, uit zowel binnen- als buitenland. Verschillende koude visschotels en opmaak van gourmet-, fondue- of steengrilschotels. Bij Vishandel Vossole komen veel gerechten uit eigen keuken. Er een ruime keuze uit diverse oesters, tapas en sushi’s. Zelfs uw eigen ovenschaal kan bij Vishandel Vossole naar wens worden gevuld zodat u hem alleen nog maar hoeft af te bakken.

Vishandel Vossole

Slagerij van Dolder

Nu de vierde generatie ook in de zaak zit bent u nog jaren verzekerd van lekker vlees.

Het ambachtelijke van het slagersvak hebben wij niet uit het oog verloren, zo kunt U bij ons heel veel eigen gemaakte producten kopen, en dat zult u zeer zeker weten te waarderen.

Slagerij van Dolder

De Brienenshof zuivel en kaas

Wij zijn familie Merkens-Hamoen. Al drie generaties wonen en werken wij op kaasboerderij de Brienenshof.

Sinds de 17de eeuw wordt er op de Brienenshof voor de koeien gezorgd. In 1988 zijn Maas en Gea begonnen met kaasmaken. Sinds 2015 is zoon Dennis in het bedrijf gestapt.

Met trots en liefde voor onze dieren en producten werken we aan een gangbare, duurzame toekomst.

De Brienenshof

Mixtea thee

MixTea inspireert en geeft jou de energie om er weer tegenaan te gaan. Of juist lekker in slaap te dutten. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat: wij willen elk moment ultiem beleven.

Mixtea

Van de Vis eieren

In 1957 begonnen opa en oma Van de Vis met een legpluimveebedrijf. Inmiddels runnen wij samen met onze (schoon)ouders dit veelzijdige bedrijf bestaande uit legpluimvee en een eierpakstation. In 2007 is er een eierpakstation bijgekomen. Juist die combinatie van boerderij en handel is zo bijzonder. In 2011 hebben we een gloednieuw pand gebouwd voor het eierpakstation met de nieuwste sorteermachine. Zo kunnen wij nóg beter aan de vraag van de klant én aan alle strenge voedselveiligheidseisen voldoen. Ook ons assortiment is in de loop van de jaren uitgebreid.

Van de Vis Eieren

Krommerijn fruit en fruitsappen

Op onze fruitboerderij in Bunnik telen wij, fruitteler Westeneng, Kromme Rijn Fruit . Ons fruit –  appels, peren, pruimen, aardbeien en kersen – is een streekproduct uit de Kromme Rijnstreek. Ons bedrijf ligt vlakbij Utrecht op de vruchtbare gronden van de Kromme Rijn. Dé plek waar je jaarrond kan genieten van fruit. In onze winkel, in de boomgaard bij opendagen met de zelfpluk van aardbeien en in de kersentijd. Wij zijn dan ook De Fruittuin van Utrecht.

Krommerijn Fruit